fbpx

Je wilt graag een nieuwe woning kopen, maar wat kost hypotheekadvies? En is het verplicht? In deze blog geven wij antwoord op deze vragen.

Een hypotheekadvies wordt gegeven door onze financiële adviseurs. Dit advies is 100% onafhankelijk. Wij vergelijken zeker meer dan 20 hypotheekverstrekkers met elkaar. Op deze manier kunnen wij altijd een eerlijke vergelijking doen. Wij laten ons niet leiden door afspraken, wij zijn er voor jou en dat is waar het om gaat!

Wat kost hypotheekadvies bij HypotheekUitkomst?

Bij HypotheekUitkomst is het eerste oriëntatiegesprek altijd gratis. Je kunt hiervoor bij ons langskomen op kantoor, maar het kan ook via Skype. We werken snel, persoonlijk en wij staan altijd voor je klaar. Zo weet je direct waar je aan toe bent en of je hypotheek doorgaat of niet. Wij hanteren de volgende tarieven:

  • €1.395,- voor starters
  • €1.895,- voor doorstromers
  • €1.895,- voor een hypotheek na een echtscheiding
  • €2.500,- voor ondernemers

Wat je van ons kunt verwachten voor dit tarief? Je ontvangt een volledig adviestraject. Dit traject is altijd met een ervaren adviseur. Door een ruim aanbod in hypotheken profiteer je altijd van de laagste rentes. Daarnaast kun je ook na die tijd nog altijd bij ons terecht met al je vragen.

Hoe kan het dat wij zo voordelig zijn?

Wat kost hypotheekadvies? Volgens ons hoeft goed advies niet duur te zijn en daar zijn wij het bewijs van! We leven in een wereld waarin we steeds meer zelf kunnen. Doordat wij een gedeelte uit handen geven, besparen wij tijd en profiteer jij van een voordeliger tarief.

We vragen je zelf de benodigde documenten aan te leveren en gegevens in te vullen. Zo kunnen we snel aan de slag. Je ontvangt dus wel advies van hoge kwaliteit en begeleiding van A tot Z, maar je betaalt een stuk minder. Je kunt het zien als een beloning voor je zelfwerkzaamheid.

We berekenen je hypotheek en kijken wat je maximaal kunt lenen. We geven inzicht in de maandlasten die je kunt dragen door middel van heldere communicatie. Wij zijn er voor jou en we willen je graag betrekken bij iedere stap van het proces. Het maakt hierbij niet uit of je een starter bent of juist een hypotheek wilt oversluiten.

Verplicht of niet verplicht?

Bij wet is het niet verplicht, maar het wordt wel sterk aangeraden. Vaak hebben mensen onvoldoende kennis over dit soort financiële zaken. Het is een markt die continu in beweging is en hierdoor vinden er vaak grote veranderingen plaats.

Om onverwachte verrassingen en risico’s te vermijden kun je ons inschakelen. Bij HypotheekUitkomst beschikken wij over jarenlange ervaring. Het is onze passie om jou te helpen om jouw dromen te verwezenlijken.

Wij scholen onszelf continu bij om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen binnen onze markt. Je kunt ons alles vragen. Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult!

Waarom HypotheekUitkomst?

Heb je je droomhuis gevonden en wil je graag een woning kopen? Maak dan een afspraak met één van onze financieel adviseurs. Dit kan telefonisch, via Skype of je komt bij ons langs op kantoor. Net wat jou het beste uitkomt. Er zijn meerdere redenen waarom je kunt kiezen voor ons als financiële partner:

  • Onafhankelijk en ervaren
  • Voordelig geprijsd
  • Goede begeleiding
  • Wij zijn er voor jou!

Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan. Hierdoor kunnen wij al je vragen beantwoorden. Van complexe vragen zoals: Hoeveel hypotheek kan ik krijgen? Of hoeveel maandlasten kan ik dragen? Tot een wat simpelere vraag zoals: wat kost hypotheekadvies? Wij nemen graag de tijd voor je.

 

HypotheekUitkomst
Hypotheekadvies nodig?
Neem contact met ons op
Contact