fbpx

Tarieven

Goed en goedkoop hypotheekadvies
Starterstarief vanaf 695,-
Regel alles eenvoudig online

Tarieven hypotheekadvies

Wij bieden je goed en goedkoop hypotheekadvies bij je thuis, op ons kantoor in Groningen, via de telefoon of webcam. In ons adviesmodel zie je precies hoe wij werken. Of je nu één, twee of meer afspraken nodig hebt, we hebben alle tijd voor je en nemen het hele proces uit handen.

HypotheekUitkomst hanteert tarieven van 1.395,- voor starters (695,- als je alleen bemiddeling wil) en 1.895,- voor kopers van een volgend huis. Wij vinden namelijk dat goed en onafhankelijk hypotheekadvies niet duur hoeft te zijn. We werken ook snel. Als je de benodigde stukken aanlevert, gaan we meteen aan de slag en weet je snel of de hypotheek doorgaat.

En ook na het afsluiten van je hypotheek staan wij voor je klaar, want onze service, die krijg je gewoon! Voor je hypotheek in Groningen, of je hypotheek in Assen en Drenthe ben je van harte welkom bij HypotheekUitkomst.

Onze tarieven

  • 1.395,- voor starters op de huizenmarkt (695,- voor alleen bemiddeling)
  • 1.895,- voor kopers van een volgend huis
  • 1.895,- hypotheek na echtscheiding
  • 2.500,- voor ondernemers

Overigens zijn kosten voor hypotheekadvies fiscaal aftrekbaar. Je kunt ongeveer een derde van de kosten terugkrijgen bij de belastingdienst. We vertellen je hier graag meer over!

Tarieven zijn inclusief overlijdensrisicoverzekering en woonlastenverzekering (indien gewenst). Soms kan een hypotheekadvies meer tijd kosten, bijvoorbeeld als je verpande verzekeringspolissen hebt, of bij echtscheiding. In dat geval rekent HypotheekUitkomst een kleine toeslag op basis van de extra uren. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Veel meer dan hypotheekadvies

Naast hypotheekadvies helpen wij je ook bij andere financiële vraagstukken. Wil je een verzekering afsluiten, bijvoorbeeld voor als jij of je partner overlijdt? Of voor als je arbeidsongeschikt of werkloos wordt? Wil je extra inkomen voor later als aanvulling op je pensioen? In onze dienstverleningsdocumenten vind je precies wat dit advies kost. Andere financiële advieskantoren hebben ook een dienstverleningsdocument. Zo kun je ons makkelijk vergelijken.

HypotheekUitkomst
Hypotheekadvies nodig?
Neem contact met ons op
Contact