Over HypotheekUitkomst


Persoonlijk & onafhankelijk hypotheekadvies

HypotheekUitkomst geeft persoonlijk en onafhankelijk hypotheekadvies. Advies van A tot Z, waar je echt wat aan hebt. Wij vinden dat deskundig advies niet duur hoeft te zijn. Wij hebben een frisse kijk op de hypotheekmarkt. Niemand is hetzelfde, daarom geven wij hypotheekadvies zoals jij dat wenst. Bovendien nemen we je graag zo veel mogelijk werk uit handen. Zo bieden we de beste oplossing voor jouw situatie.

  • 100% onafhankelijk hypotheekadvies

   HypotheekUitkomst vergelijkt veel geldverstrekkers en verzekeraars. Zo krijg je van ons altijd de meest voordelige hypotheek. Wij laten ons niet leiden door voorkeuren en afspraken uit de branche. We zijn er voor jou. Punt.

  • Scherpe tarieven, persoonlijk advies

   Door onze efficiënte manier van werken geven we hypotheekadvies voor een zeer scherp tarief. Jouw belangen en wensen staan altijd voorop. Wij bieden je een persoonlijk hypotheekadvies bij je thuis, op ons kantoor, via de telefoon of webcam. Omdat we samenwerken met veel uiteenlopende partijen, krijg je altijd het beste advies voor jouw situatie. Wij hanteren een tarief van € 1.395,- voor starters en € 1.895,- voor kopers van een volgend huis.

  • Deskundig & klantgericht

   Onze adviseurs beschikken over de beste vakdiploma’s en worden regelmatig bijgeschoold. Zo kunnen we jou voorzien van het beste hypotheekadvies. We luisteren goed naar jouw wensen en inventariseren de mogelijkheden. We zijn eerlijk, ook als jouw wensen niet haalbaar zijn. Ons doel is dé hypotheek te adviseren die bij jouw persoonlijke situatie past, tegen de laagste maandlasten.

  Hypotheekadvies bij jou in de buurt

  Je kunt bij ons langskomen op kantoor maar als je verder weg woont is dit ook geen enkel probleem. Een persoonlijk gesprek via Skype of FaceTime is zo geregeld!