Warning: ftp_nlist() expects parameter 1 to be resource, null given in D:\appdata\IIS\vhosts\hypotheekuitkomst.nl\httpdocs\wp-admin\includes\class-wp-filesystem-ftpext.php on line 401

Warning: ftp_pwd() expects parameter 1 to be resource, null given in D:\appdata\IIS\vhosts\hypotheekuitkomst.nl\httpdocs\wp-admin\includes\class-wp-filesystem-ftpext.php on line 225

Warning: ftp_pwd() expects parameter 1 to be resource, null given in D:\appdata\IIS\vhosts\hypotheekuitkomst.nl\httpdocs\wp-admin\includes\class-wp-filesystem-ftpext.php on line 225
Hypotheekuitkomst | Goedkope Hypotheekadviseur | Tarieven vanaf €1.395,-! Goedkope Hypotheekadviseur | Tarieven vanaf €1.395,-!

Goedkope hypotheekadviseur


Wil je graag hypotheekadvies en wil je niet onnodig te veel betalen? Kies dan voor een goedkope hypotheekadviseur! Bij Hypotheekuitkomst helpen onze financieel adviseurs je graag!

Financieel advies is vaak erg duur. Dit kan anders dachten wij! Bij ons kun je terecht voor goedkoop hypotheekadvies. Onze adviseurs begeleiden je van A tot Z. Wij gaan samen met jou opzoek naar de beste optie. Eén die perfect bij je situatie past. Wij zijn 100% onafhankelijk. Er worden meer dan 20 partijen met elkaar vergeleken.

Wil je graag besparen, maar niet inleveren op kwaliteit? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres. Je kunt bij ons terecht als starter, maar ook als doorstromer. Benieuwd naar de mogelijkheden? Het eerste gesprek is altijd een gratis oriëntatiegesprek. Neem contact op om een afspraak in te plannen!

Hoe kan het dat wij als hypotheekadviseur zo goedkoop zijn?

Er zijn meerdere redenen waarom wij onszelf een goedkope hypotheekadviseur kunnen noemen. Zo betaal je bij ons als starter €1.395 en als doorstromer slechts €1.895,-. Dit is vele malen voordeliger dan wat je normaal kwijt bent.

Hoe dit kan? Wij geloven erin dat jij als klant tegenwoordig veel zelf kunt doen. Wanneer wij een traject met jou starten krijg je van ons een link toegestuurd. Hier kun je alle gegevens die wij nodig hebben zelf invullen.

Vervolgens vragen wij je om de stukken die wij nodig hebben zelf digitaal aan te leveren. Dit scheelt ons ongelofelijk veel tijd. Dit resulteert in een voordelige prijs. In feite word je beloond voor zelfwerkzaamheid.

Stappenplan van je hypotheekadviseur

In het stappenplan zie je precies hoe jouw hypotheekadviseur werkt. We bieden je persoonlijk advies bij ons op ons kantoor, via telefoon of webcam en e-mail. Of je nu één, twee of meer afspraken nodig hebt, we hebben alle tijd voor je en zoeken alles voor je uit.

Neem nu contact op voor een gratis oriëntatiegesprek!
Wij hanteren een scherp tarief van
Starters
€ 1.395,-

Kopers van een volgend huis vanaf
€ 1.895,-

Maak een afspraak
1
Kennismaken
Als je een adviesgesprek hebt ingepland, nodigen we je uit bij ons op kantoor voor een korte kennismaking. We bespreken je huidige situatie, wat we voor je kunnen betekenen en hoe we het gaan regelen. Je krijgt inzicht in de kosten en wat je aan ons hebt. Uiteraard kan deze kennismaking ook online plaatsvinden, of via de telefoon.
2
Analyse
Samen bepalen we welke hypotheek het beste past bij jouw situatie. Heb je jouw droomhuis gevonden? Dan berekenen we samen of je de woning echt kunt kopen, wat je maandlasten zijn en welke kosten je hebt naast de koopsom.
3
Advies
Je gaat keuzes maken voor een lange periode. Het is dus belangrijk dat je een hypotheek vindt die zo goed mogelijk aansluit bij jouw wensen en situatie. Zo’n belangrijke financiële keuze maak je niet alleen. HypotheekUitkomst helpt je met het beste hypotheekadvies de juiste keuzes te maken.
4
Hypotheek
Nu is het tijd om de hypotheek aan te vragen. HypotheekUitkomst vergelijkt alle geldverstrekkers en verzekeraars. Zo krijg je van ons altijd de voordeligste hypotheek. We zijn een goedkope hypotheekadviseur die zich niet laat leiden door voorkeuren en afspraken uit de branche. We zijn niet gebonden aan een specifieke geldverstrekker. We zijn er voor jou. Punt.
5
Naar de notaris
Als je een huis koopt moet je een notaris inschakelen. Hij is als enige bevoegd om de eigendomsakte en de hypotheekakte op te maken. HypotheekUitkomst zorgt ervoor dat de notaris van jouw keuze alle stukken heeft die nodig zijn voor deze laatste stap. De notaris berekent hiervoor kosten. Deze kosten zijn niet meegenomen in onze tarieven.

Waarom HypotheekUitkomst?

Een huis kopen en een verhuizing is vaak al duur genoeg op zichzelf. Waarom dan niet besparen op advies? En besparen betekent bij ons niet dat je hoeft in te leveren op kwaliteit, in tegendeel. Jouw persoonlijke situatie en wensen staan bij ons altijd centraal.

Wel blijven we altijd eerlijk en doen we geen valse beloftes. Onze communicatie is helder en transparant. Zo weet je altijd precies waar je aan toe bent. Wij betrekken je bij het gehele proces van A tot Z, zodat je altijd precies weet wat er speelt.

De adviesgesprekken kunnen op verschillende manieren plaatsvinden. Zo kun je bij ons op kantoor komen. Heb je hier geen tijd voor? Geen probleem! We kunnen de gesprekken ook via Skype of telefonisch doen!

Wil je besparen? Kies dan voor een goedkope hypotheekadviseur en plan een gratis oriëntatie consult in!