Hypotheekadviseur Leek


Huis kopen in Leek

Wil je een huis kopen in de omgeving van Leek? En zoek je een goede en goedkope hypotheekadviseur en hypotheek? Dan helpen we je graag met al je financiële vragen. Wil je bijvoorbeeld een nieuw huis kopen en vraag je jezelf af: wat kan ik maximaal lenen? Of misschien wil je jouw huidige hypotheek oversluiten vanwege de lage hypotheekrentes van dit ogenblik. Wat jouw situatie ook is, HypotheekUitkomst is jouw hypotheekadviseur in Leek en helpt je graag met het vergelijken van jouw hypotheek, of het aanvragen en afsluiten van een nieuwe hypotheek. Bereken hier wat je maximaal kan lenen en vergelijk de actuele hypotheekrentes in één overzicht.

Goedkope hypotheekadviseur in Leek

HypotheekUitkomst in Leek is een jong hypotheekkantoor met een frisse kijk op de markt. Dat betekent onder meer dat jij beslist hoe het adviestraject eruit ziet wanneer je een huis wilt kopen. Wil je graag een persoonlijk gesprek bij je thuis of op afspraak bij ons op kantoor aan Lamsoor 10 te Groningen? Ons kantoor ligt direct aan de ringweg van Groningen en is vanaf Leek en Drachten makkelijk bereikbaar.

De hypotheekadviseur geeft je antwoord op al je vragen omtrent het kopen van een huis in Leek en omstreken. HypotheekUitkomst werkt op de wijze waar jij je prettig bij voelt. Een ding is altijd hetzelfde: uitgebreid advies voor een scherp tarief. Ben je een starter op de woningmarkt, dan kosten ons hypotheekadvies en bemiddeling € 1.395,-. Koop je jouw volgende huis, dan kosten het advies en bemiddeling € 1.895,-. Dit is inclusief (verplichte) overlijdensrisicoverzekeringen en een verzekering tegen werkloosheid en arbeidsongeschiktheid.

Neem nu contact op voor een gratis oriëntatiegesprek!