Hypotheekadviseur Leek


Dé hypotheekadviseur van Leek en omgeving

Ben je op zoek naar een hypotheekadviseur in Leek en omgeving? Kies dan voor HypotheekUitkomst! Snelweg op, snelweg af en je bent bij ons kantoor. Geen tijd om langs te komen? Geen probleem! Je kunt bij ons ook een gesprek inplannen via Skype of FaceTime.

Goed advies hoeft niet duur te zijn en dat is wat wij bewijzen. Bij ons profiteer je van een speciaal starterstarief vanaf €1395,-. Voor doorstromers is het tarief €1895,-. Hiermee ligt onze prijs gemiddeld vele malen lager dan bij andere financieel adviseurs.

Onze adviseurs beschikken over jarenlange ervaring binnen ons vakgebied. Daarom hebben zij alle situaties al een keer voorbij zien komen. Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact met ons op en plan een vrijblijvend adviesgesprek!

ik wil nu een gratis oriëntatiegesprek plannen

Hypotheekadviseur-leek

100% onafhankelijk

Je wilt graag een nieuw huis kopen, maar waar begin je? Er zijn zoveel dingen die geregeld moeten worden. Je zit met verschillende vragen: “Hoeveel hypotheek mag ik lenen?” “Wat zijn de maandlasten die ik kan dragen?”. Dit is waar wij komen kijken. Wij zijn er voor jou, zodat je er niet alleen voor staat.

Een huis kopen is waarschijnlijk één van de grootste en belangrijkste aankopen van je leven. Daarom is het belangrijk dat je een weloverwogen keuze maakt. Wij zorgen ervoor dat je goed op de hoogte bent. Daarnaast maken we complexe dingen inzichtelijk.

We doen altijd een eerlijke vergelijking, 100% onafhankelijk. Hierbij vergelijken we meer dan 20 hypotheekadviseurs met elkaar. We gaan op zoek naar de allerbeste keuze voor jou. Transparante en eerlijke communicatie staat bij ons hoog in het vaandel.

Ben jij opzoek naar een hypotheekadviseur in Leek? Neem contact met ons op!

Altijd een scherp tarief

Hoe het kan dat wij zo’n scherp tarief hanteren? We leven in een wereld waar we veel zelf kunnen doen. Denk hierbij aan het online aanleveren van benodigde documenten. Door dit gedeelte bij jou neer te leggen, besparen wij veel tijd.

Dit resulteert in een scherpe prijs. Je kunt het zien als een beloning voor je zelfredzaamheid.
Wij ontzorgen je verder volledig. Wij zijn jouw rechterhand tijdens het gehele proces. Zodat je goed voorbereid bent voor de beslissingen die je moet maken.

We hebben de voordelen voor je op een rijtje gezet:

  • Gratis oriëntatiegesprek
  • Wij begeleiden je van A tot Z
  • 100% onafhankelijk advies
  • Zeer voordelig!

hypotheekadvies-leek

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Kom langs voor een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor aan Lamsoor 10 te Groningen. Ons kantoor ligt direct aan de ringweg van Groningen en is vanaf Leek en Drachten makkelijk bereikbaar. Liever via Skype? Dat is natuurlijk ook geen enkel probleem.

Hypotheekadvies in jouw regio!

Wij zijn beschikbaar in verschillende regio’s. Zo kun je ook kiezen voor:

Plan nu een gratis adviesgesprek bij onze hypotheekadviseur Leek.

Neem contact op