Hypotheekadviseur Groningen


Huis kopen Groningen

Zoek je een goede en goedkope hypotheekadviseur in Groningen? Heb je een nieuw huis op het oog en vraag je jezelf af: wat kan ik maximaal lenen? Of vraag je je af of het gunstig is om je hypotheek over te sluiten, vanwege de lage hypotheekrentes? Wat jouw situatie ook is, HypotheekUitkomst is jouw hypotheekadviseur in Groningen en helpt je graag met het vergelijken van jouw hypotheek. Ook helpen we je van A tot Z met het aanvragen en afsluiten van een nieuwe hypotheek. Bereken hier wat je maximaal kan lenen en vergelijk de actuele hypotheekrentes in één overzicht.

Jouw hypotheekadviseur in Groningen

Zoek je een goede, maar ook een goedkope hypotheekadviseur in Groningen? HypotheekUitkomst in Groningen is een jong Hypotheekkantoor met een frisse kijk op de markt. We hebben geen strakke pakketten, want jij bepaalt hoe jouw adviestraject eruit komt te zien. Laten we eerst eens kijken wat jij nodig hebt. Dat kan tijdens een gratis kennismakingsgesprek. Bijvoorbeeld bij jou thuis in Groningen, via een afspraak op ons kantoor, of advies via de telefoon, Skype of FaceTime.

Goed & goedkoop hypotheekadvies in Groningen

HypotheekUitkomst werkt op de wijze waar jij je prettig bij voelt. Een ding is altijd hetzelfde: uitgebreid hypotheekadvies van A tot Z voor een scherp tarief. Ben je een starter op de woningmarkt, dan kosten ons hypotheekadvies en bemiddeling € 1.395. Koop je jouw volgende woning dan kosten het advies en bemiddeling € 1.895. Dit is inclusief (verplichte) overlijdensrisicoverzekeringen en een verzekering tegen werkloosheid en arbeidsongeschiktheid.

Ben jij benieuwd of je die nieuwe woning kunt kopen? Of wil je je hypotheek oversluiten? Onze hypotheekadviseur gaat graag met jou in gesprek.


Neem nu contact op voor een gratis oriëntatiegesprek!