Hypotheekadviseur Groningen


Jouw Hypotheekadviseur in Groningen

Ben je op zoek naar een hypotheekadviseur? Groningen is de thuisbasis van ons hypotheekkantoor. Wij hebben een frisse kijk op de markt. Je wilt graag een nieuw huis kopen, maar er zijn zoveel dingen die je moet regelen. Daarom is het fijn dat je er niet alleen voor staat.

Met ons betaalbare hypotheekadvies in Groningen wordt het een stuk eenvoudiger. Wij ondersteunen je van A tot Z gedurende het proces. Of je nou een starter of juist een doorstromer bent, wij zijn met iedere situatie bekend. Dit komt omdat wij door de jaren heen veel ervaring hebben opgedaan met hypotheekadvies.

Onze financieel adviseurs helpen je bij het aanvragen van je hypotheek en we zorgen ervoor dat je niet voor verrassingen komt te staan. Als hypotheekadviseur in Groningen zijn we niet alleen goed in wat we doen, maar ook nog eens verrassend goedkoop. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Ik wil graag een afspraak maken

hypotheekadviseur-groningen

Voordelig hypotheekadvies in Groningen: de voordelen

Er zijn meerdere redenen waarom je voor ons als jouw hypotheekadviseur in Groningen kunt kiezen. Zo zijn wij zeer flexibel. Heb je geen tijd om bij ons langs te komen bij ons kantoor in Groningen? Dan kunnen we de gesprekken ook via Skype of FaceTime voeren. We hebben de voordelen voor je op een rijtje gezet:

  • Begeleiding van A tot Z
  • Je kunt het traject zelf vormgeven
  • Geen vaste pakketten voor hypotheekadvies in Groningen
  • Scherpe tarieven: v.a. €1395,- voor starters, v.a. €1895 voor doorstromers
  • 100% onafhankelijk

Wil je graag kennismaken? Onze hypotheekadviseur in Groningen plant altijd eerst een vrijblijvend adviesgesprek met je. Zo krijg je de kans om te kijken of het ook goed voelt vanuit jouw kant. Neem contact op om een afspraak te maken!

Beschikbaar in jouw regio!

Hypotheekadvies van HypotheekUitkomst is beschikbaar in verschillende regio’s. Zo kun je ook kiezen voor:

hypotheekadvies-groningen

Waarom wil je in Groningen wonen?

Groningen is niet voor niks de grootste stad van Noord-Nederland. De centrale ligging, de gezelligheid en het eeuwenoude centrum maakt het een populaire woonplaats voor jong en oud. Door de Rijksuniversiteit is het niet verrassend dat een groot deel van de bewoners uit studenten bestaat, waarvan het overgrote gedeelte in de stad woont. Dit maakt de bruisende binnenstad een gezellige mix van studenten en stadjers.

Er komt veel kijken bij het kopen of huren van een huis, dus laat je adviseren door een hypotheekadviseur. Groningen heeft relatief betaalbare huizenprijzen in vergelijking met het landelijke gemiddelde, waardoor de stad populair is in de woningmarkt. Een hypotheekadviseur helpt je om inzicht te krijgen in jouw situatie, zodat je een goede afweging kunt maken of je wilt huren of kopen in Groningen.

Laat je adviseren over een hypotheek in Groningen

Huizen in Groningen worden snel verkocht. De gemiddelde verkoopduur bedraagt 13 dagen. Over het algemeen moet je een hoger bod doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in de stad. Het is daarom fijn om jouw situatie te kennen, zodat je direct actie kunt ondernemen zodra er een geschikt huis op de markt verschijnt.

Groningen is om diverse redenen een aantrekkelijke stad. De stad is veruit de belangrijkste werkvoorziening in het noorden van Nederland. Daarnaast is Groningen centraal gelegen met een goede bereikbaarheid via de A28 en de A7. Bovendien is het centraal station het meest centrale punt voor het openbaar vervoer richting de rest van het land. Laat je adviseren door een over een hypotheek in Groningen.

Een passende hypotheek voor elke Groninger

Het vinden van een passende hypotheek kan best lastig zijn, zowel voor starters als doorstromers. Het is dan ook heel verstandig om een ervaren adviseur in te schakelen. Dit bespaart een hoop stress en zorgt voor een maximaal eindresultaat.

Want uiteindelijk wil jij gewoon comfortabel wonen in de grootste stad van Noord-Nederland: Groningen. Een heerlijke woonplaats met prachtige wijken, zoals Helpman, de Oosterpoort, Reitdiep en de Korrewegwijk. En laten we vooral de historische binnenstad niet vergeten.

Als hypotheekadviseur in Groningen laten we niks aan het toeval over. Eventuele risico’s, de premie, voorwaarden en de hypotheekrente zijn allemaal factoren waar we naar kijken. Zo selecteren we een hypotheek die perfect bij je past.

100% onafhankelijke hypotheekadviseur in Groningen

Wij werken op een wijze waar jij je prettig bij voelt. Daarom hanteren we geen vaste pakketten. Waar je altijd op kunt rekenen: uitgebreid deskundig hypotheekadvies en begeleiding van A tot Z.

Daarnaast profiteer je altijd van een scherp tarief. Voor starters hanteren wij een speciaal tarief vanaf €1395,-. Heb je financieel advies nodig voor je volgende woning, dan kost het advies en bemiddeling €1895,-. Dit is inclusief overlijdensrisicoverzekering en een verzekering tegen werkloosheid of arbeidsongeschiktheid.

Ben jij benieuwd of je die nieuwe droomwoning kunt kopen? Of wil je bijvoorbeeld je hypotheek oversluiten? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we een eerste gesprek kunnen inplannen. Je krijgt dit gesprek ter waarde van 250 euro cadeau, wanneer je voor HypotheekUitkomst kiest.

Dé hypotheekadviseur van Groningen!

Neem nu contact op voor een oriëntatiegesprek!