Hypotheekadviseur Groningen


Jouw Hypotheekadviseur in Groningen

Ben je op zoek naar een hypotheekadviseur in Groningen? Wij zijn een jong hypotheekkantoor met een frisse kijk op de markt. Je wilt graag een nieuw huis kopen, maar er zijn zoveel dingen die je moet regelen. Daarom is het fijn dat je er niet alleen voor staat.

Met ons als hypotheekadviseur in de stad Groningen wordt het een stuk eenvoudiger. Wij ontzorgen je van A tot Z gedurende het hele proces. Of je nou een starter of juist een doorstromer bent, wij zijn met iedere situatie bekend. Dit komt omdat wij door de jaren heen veel ervaring hebben opgedaan met hypotheekadvies.

Onze financieel adviseurs helpen je bij het aanvragen van je hypotheek en we zorgen ervoor dat je niet voor verrassingen komt te staan. Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesconsult voor hypotheekadvies in Groningen.

Ik wil graag een afspraak maken

hypotheekadviseur-groningen

Waarom HypotheekUitkomst?

Er zijn meerdere redenen waarom je voor ons als jouw hypotheekadviseur kunt kiezen. Zo zijn wij zeer flexibel. Heb je geen tijd om bij ons langs te komen bij ons kantoor in Groningen? Dan kunnen we de gesprekken ook via Skype of FaceTime voeren. We hebben de voordelen voor je op een rijtje gezet:

  • Begeleiding van A tot Z
  • Je kunt het traject zelf vormgeven
  • Geen vaste pakketten
  • Zeer scherpe tarieven v.a. €1395,-
  • 100% onafhankelijk

Wil je graag kennismaken? Onze hypotheekadviseur in Groningen plant altijd eerst een vrijblijvend adviesgesprek met je. Zo krijg je de kans om te kijken of het ook goed voelt vanuit jouw kant. Neem contact op om een afspraak te maken!

Hypotheekadvies in jouw regio!

Wij zijn beschikbaar in verschillende regio’s. Zo kun je ook kiezen voor:

hypotheekadvies-groningen

Een passende hypotheek voor elke Groninger

Het vinden van een passende hypotheek kan best lastig zijn, zowel voor starters als doorstromers. Het is dan ook helemaal niet raar om een adviseur in te schakelen. Dit bespaart een hoop stress en zorgt voor een maximaal eindresultaat.

Want uiteindelijk wil jij gewoon comfortabel wonen in de grootste stad van Noord-Nederland: Groningen. Een heerlijke woonplaats met prachtige wijken, zoals Helpman, de Oosterpoort, Reitdiep en de Korrewegwijk. En laten we vooral de historische binnenstad niet vergeten.

Als hypotheekadviseur in Groningen laten we niks aan het toeval over. Eventuele risico’s, de premie, voorwaarden en de hypotheekrente zijn allemaal factoren waar we naar kijken. Zo selecteren we een hypotheek die perfect bij je past.

100% Onafhankelijk advies op maat!

Wij werken op een wijze waar jij je prettig bij voelt. Daarom hanteren we geen vaste pakketten. Waar je altijd op kunt rekenen: uitgebreid deskundig hypotheekadvies en begeleiding van A tot Z.

Daarnaast profiteer je altijd van aan scherp tarief. Voor starters hanteren wij een speciaal tarief vanaf €1395,-. Heb je financieel advies nodig voor je volgende woning, dan kost het advies en bemiddeling €1895,-. Dit is inclusief overlijdensrisicoverzekering en een verzekering tegen werkloosheid of arbeidsongeschiktheid.

Ben jij benieuwd of je die nieuwe droomwoning kunt kopen? Of wil je bijvoorbeeld je hypotheek oversluiten? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we een eerste gesprek kunnen inplannen. Je krijgt dit gesprek ter waarde van 250 euro cadeau, wanneer je voor HypotheekUitkomst kiest als jouw hypotheekadviseur.

Dé hypotheekadviseur van Groningen!

Neem nu contact op voor een oriëntatiegesprek!