Hypotheekadviseur Drachten


Hypotheekadviseur in Drachten

Ben je op zoek naar een hypotheekadviseur in Drachten? Bij ons kun je terecht voor deskundig hypotheekadvies. Wij zijn 100% onafhankelijk en vergelijken meer dan 20 geldverstrekkers met elkaar. Daarnaast hanteren wij een zeer scherp tarief. Voor starters is dit een tarief vanaf €1395,- en voor doorstromers vanaf €1895,-.

Waarom hypotheekadvies in Dachten zo goedkoop kan zijn? Omdat wij niet werken met vaste pakketten. We geloven dat je veel zelf kunt doen, zoals het aanleveren van documenten. Dit scheelt ons tijd en dit resulteert in een lagere prijs. Wat wel altijd hetzelfde is? Advies en begeleiding op maat van A tot Z. Ons kantoor is gevestigd in Groningen, maar als je dat wil helpen we je gewoon via Skype of Facetime!

Een huis kopen doe je natuurlijk niet zomaar, het is een belangrijke beslissing. Daarom is het belangrijk dat je een weloverwogen keuze maakt. Als hypotheekadviseur in Drachten maken we alle opties inzichtelijk voor je en kijken samen met jou wat de beste keuze is.

 

Maak nu een afspraak!

hypotheekadviseur-drachten

Deskundig hypotheekadvies op maat in Drachten

Iedere situatie is anders en zo ook het advies. Doordat we door de jaren heen veel ervaring hebben opgedaan, hebben we al veel situaties voorbij zien komen. Wij brengen eerst je wensen en huidige situatie in kaart.

Daarnaast kijken we ook naar de toekomst. Heb je een kinderwens? Ga je binnenkort trouwen? Of ga je binnenkort met pensioen? Dit zijn allemaal dingen die we meenemen in ons advies.

Je krijgt antwoord op vragen, zoals: Hoeveel hypotheek kan ik krijgen? Wat zijn de maandlasten? Ons advies is volledig afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Door transparant en helder te communiceren maken wij ook moeilijke dingen inzichtelijk voor jou, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

Hypotheekadvies in jouw regio!

Wij als hypotheekadviseur zijn niet gevestigd in Drachten, maar omdat wij ook online hypotheekgesprekken voeren via Facetime of Skype maakt het niet uit waar je woonachtig bent. Wil je toch liever langskomen? Dan nodigen wij je graag uit op ons kantoor in Groningen.

De regio’s waar wij beschikbaar zijn:

hypotheekadvies-drachten

Hypotheekadviseur Drachten: wij zijn er voor jou

Wanneer je op zoek bent naar hypotheekadvies in Drachten en omgeving, dan kun je kiezen voor ons als jouw financieel adviseur. We hebben geen contracten met geldverstrekkers, wij zijn er voor jou!

  • Scherp tarief vanaf €1300,-
  • Geen standaardpakketten altijd een advies op maat
  • Jarenlange ervaring
  • Geen contracten, 100% onafhankelijk
  • Een oriëntatiegesprek t.w.v. €250 is gratis als je kiest voor HypotheekUitkomst!

HypotheekUitkomst – De hypotheekadviseur van Drachten en omgeving!

Neem nu contact op voor een oriëntatiegesprek!