Hypotheekadviseur Assen


Huis kopen in Assen

Wil je een nieuw huis kopen in de omgeving van Assen en ben je benieuwd wat je maximaal kan lenen? Of zie je de lage hypotheekrentes van dit moment en wil je graag weten of het gunstig is om jouw hypotheek over te sluiten? Onze hypotheekadviseur in Assen beantwoordt graag jouw vragen. We helpen je om hypotheken te vergelijken, aanvragen en afsluiten. Weet wat je maximaal kan lenen. En vergelijk alvast de actuele hypotheekrentes in één handig overzicht.

Goedkope hypotheekadviseur in Assen | 100% onafhankelijk

HypotheekUitkomst in Assen is een jong hypotheekkantoor. Wij hebben een frisse kijk op de markt en zijn onafhankelijk. Dat betekent onder meer dat jij beslist hoe het adviestraject eruit ziet. Wil je graag advies via de telefoon of Skype/FaceTime, of wil je graag een persoonlijk gesprek thuis, of op kantoor bij ons? Alles is mogelijk.

In Assen werken we op een manier waar jij je prettig bij voelt. Op één ding kan je altijd bij ons rekenen: een uitgebreid hypotheekadvies voor een scherp tarief. Starters betalen bij ons € 1.395 voor advies en bemiddeling. Verhuis je van een koophuis naar een nieuwe woning, dan zijn de kosten € 1.895. Daarvoor krijg je hypotheekadvies, bemiddeling, advies over (verplichte) overlijdensrisicoverzekeringen en een verzekering tegen werkloosheid en arbeidsongeschiktheid. Ook begeleiden we je tot aan de notaris van jouw keuze. De prijs is exclusief de notariskosten.

Neem nu contact op voor een gratis oriëntatiegesprek!