Hypotheekadviseur Assen


HypotheekUitkomst – Dé Hypotheekadviseur van Assen en omgeving!

Ben jij op zoek naar een hypotheekadviseur in Assen? Wij bieden goed én goedkoop hypotheekadvies.

Het kantoor van HypotheekUitkomst is gevestigd in Groningen. Drenthe uitrijden, de snelweg af en je bent er! Maar wanneer je liever niet wilt langskomen dan kunnen we de gesprekken ook via Skype of Facetime voeren.

Wij zijn een hypotheekkantoor met ervaren adviseurs en hebben een frisse kijk op de markt. Daarbij zijn wij volledig onafhankelijk. Wij kijken hoeveel je kunt lenen, vergelijken hypotheekrentes en geven eerlijk hypotheekadvies in Assen.

Wanneer je een nieuw huis wilt kopen dan is dit een ingrijpende beslissing. Je moet je 100% goed voelen bij je nieuwe woning en de hypotheek die hierbij hoort. Wij voorzien je van het juiste lening advies. We vergelijken meer dan 20 hypotheekverstrekkers met elkaar. Als jouw hypotheekadviseur in Assen weten we daarom 100% zeker dat we je de beste optie geven!

Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek

hypotheekadviseur-assen

Hypotheekadvies in Assen bij het kopen van een huis

Wil je een nieuw huis kopen in de omgeving van Assen en ben je benieuwd wat je maximaal kunt lenen? Of zie je de lage hypotheekrentes van dit moment en wil je graag weten of het gunstig is om jouw hypotheek over te sluiten? Onze hypotheekadviseur in Assen beantwoordt graag jouw vragen. We helpen je bij het vergelijken, aanvragen en afsluiten.

Hypotheekadvies in elke regio!

Wij zijn beschikbaar in verschillende regio’s. Zo kun je ook kiezen voor:

 

Maak nu een afspraak!

Goed advies hoeft niet duur te zijn!

Een huis kopen brengt vaak al genoeg kosten met zich mee. Wij werken op een manier waar jij je prettig bij voelt. Zo kun je bij ons langskomen op kantoor, maar we kunnen het ook allemaal online regelen.

Op één ding kun je altijd bij ons rekenen: een uitgebreid hypotheekadvies voor een scherp tarief. Starters betalen bij ons € 1.395 voor advies en bemiddeling. Verhuis je van een koophuis naar een nieuwe woning, dan zijn de kosten € 1.895.

Hoe het kan dat onze tarieven zo laag zijn? Wij geloven dat we in een maatschappij leven waar we tegenwoordig zeer zelfredzaam zijn. Hier word je als het ware voor beloond. Door ons zelf het papierwerk aan te leveren dat we nodig hebben kunnen wij een hoop tijd besparen. Dit uit zich in een gunstig tarief!

hypotheekadvies-assen

Adviesgesprek bij jouw hypotheekadviseur in Assen

Voordat je kiest voor een financieel adviseur dan is het belangrijk dat er een goede klik is. Daarom maken wij eerst altijd een afspraak voor een vrijblijvend consult. Wanneer dit voor jou goed voelt gaan we het traject vervolgen. Indien je voor een vervolg kiest, rekenen we geen kosten voor het consult ter waarde van 250 euro.