Hypotheekadviseur


Hypotheekadvies

Goed & goedkoop hypotheekadvies

Heb je een huis op het oog? Onze hypotheekadviseur helpt je bij het vinden van een hypotheek die bij je past! Een hypotheek regelen is best veel geregel. Hoeveel mag je eigenlijk lenen? Kun je de maandlasten opbrengen? Hoe lang zet je de rente vast? Dit zijn nog maar een paar vragen die je tegen zult komen. Jouw hypotheekadviseur neemt je al het uitzoekwerk uit handen. Je krijgt inzicht in je financiële mogelijkheden en we vergelijken meer dan 20 hypotheekverstrekkers voor je. Zo vind je de hypotheek die het beste bij je past!

Wij bieden hypotheekadvies van A tot Z voor een zeer voordelig tarief. Starters betalen slechts € 1.395,- en kopers van een volgend huis € 1.895,-. Onze hypotheekadviseur begeleidt  je gedurende het gehele traject en beantwoordt al je vragen. Goed en goedkoop advies zonder bijkomende kosten of verrassingen achteraf!

Stappenplan van je hypotheekadviseur

In het stappenplan zie je precies hoe jouw hypotheekadviseur werkt. We bieden je persoonlijk advies bij je thuis, op ons kantoor, via telefoon of webcam en e-mail. Of je nu één, twee of meer afspraken nodig hebt, we hebben alle tijd voor je en zoeken alles voor je uit.


Neem nu contact op voor een gratis oriëntatiegesprek!
Wij hanteren een scherp tarief van
Starters
€ 1.395,-

Kopers van een volgend huis vanaf
€ 1.895,-

Maak een afspraak
1
Kennismaken
Jij wil een helder en deskundig advies voor een scherp tarief van € 1.395,- voor starters en vanaf € 1.895,- voor kopers van een volgend huis. Wil je advies via de telefoon, Skype of FaceTime, of wil je graag een persoonlijk gesprek thuis of op bij ons op kantoor? HypotheekUitkomst werkt op de wijze waarbij jij je prettig voelt.
2
Analyse
Samen bepalen we welke hypotheek het beste past bij jouw situatie. Heb je jouw droomhuis gevonden? Dan berekenen we samen of je de woning echt kunt kopen, wat je maandlasten zijn en welke kosten je hebt naast de koopsom.
3
Advies
Je gaat keuzes maken voor een lange periode. Het is dus belangrijk dat je een hypotheek vindt die zo goed mogelijk aansluit bij jouw wensen en situatie. Zo’n belangrijke financiële keuze maak je niet alleen. HypotheekUitkomst helpt je met het beste hypotheekadvies de juiste keuzes te maken.
4
Hypotheek
Nu is het tijd om de hypotheek aan te vragen. HypotheekUitkomst vergelijkt alle geldverstrekkers en verzekeraars. Zo krijg je van ons altijd de voordeligste hypotheek. Wij laten ons niet leiden door voorkeuren en afspraken uit de branche en zijn niet gebonden aan een specifieke geldverstrekker. We zijn er voor jou. Punt.
5
Naar de notaris
Als je een huis koopt moet je een notaris inschakelen. Hij is als enige bevoegd om de eigendomsakte en de hypotheekakte op te maken. HypotheekUitkomst zorgt ervoor dat de notaris van jouw keuze alle stukken heeft die nodig zijn voor deze laatste stap. De notaris berekent hiervoor kosten. Deze kosten zijn niet meegenomen in onze tarieven.